Creditcard betalingen accepteren in uw winkel of ander bedrijf

Normaal posten wij veel berichten over het betalen met je creditcard (meer informatie over creditcards). Wij willen in dit artikel graag een bedrijf uitlichten dat ervoor zorgt dat je een betaling met creditcards accepteren kunt. Mocht dat interessant klinken, neem dan contact op met Easy Payment Services (EPS). Zij hebben diverse betaal oplossingen. De gemene deler in al deze creditcard oplossingen van EPS is dat ze snel te regelen zijn, van hoge kwaliteit zijn en dat tegen lage kosten. EPS is vaak zeer voordelig t.o.v. zijn concurrenten.

Heeft u een organisatie of onderneming? Grote kans dat er betalingen gedaan worden door klanten. Betalingen kunnen op diverse manieren gedaan worden. Bijvoorbeeld offline middels een pinbetaling, maar ook online middels bijvoorbeeld iDeal. Er zijn ook betaalmiddelen die je zowel online als offline kunt gebruiken, zoals de creditcard. Er zijn vrij veel voordelen om ook de creditcard aan te bieden in uw organisatie (zowel online als offline):

  • Scherpe tarieven vanuit EPS
  • Aankopen van uw klanten zijn tot een jaar na aankoop verzekerd tegen diefstal
  • Het gemiddelde transactiebedrag van creditcard betalingen is hoger dan bij andere betaalmogelijkheden
  • Potentiële klanten vinden een rijk aanbod aan betaalmogelijkheden een comfort (EPS biedt ook andere betaalmogelijkheden, zoals pinbetalingen)
  • Meer voordelen vindt u hier

Bezoek eens onze website, zodat u weet welke stappen er gezet moeten worden om creditcards te accepteren. Stel geen klanten meer teleur!

Advertentie
Creditcard betalingen accepteren in uw winkel of ander bedrijf

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s